0,00 kr
Forstørr bilde
Et, på kjøkkenet i Rogaland
Et, på kjøkkenet i Rogaland

Et, på kjøkkenet i Rogaland

Artikkelnr:
9788291370545
Forfatter:
Størseth, Marit (red) / Ohm, Brit (red) / Skretting, Sigve (red) / Snørteland, Målfrid (red) / Whitson, Craig (red)
Språk:
Bokmål/Nynorsk
Sider:
210
Innbinding:
Innbundet
Utgivelsesnr:
2
Utgivelsesår:
2007 (nytt opplag)
Bokgruppekode:
316
Bokgruppetekst:
Norsk sakpr. voksne. Mat drikke
Opplagsnr:
2
Format:
202 x 277 mm
Litterær form:
Kokebøker
Lagerstatus:
Utsolgt
Pris:
375,00 kr
337,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Nå i nytt opplag! Denne boka viser hva matfylket Rogaland kan by på av mattradisjoner og produksjonskultur. Med 130 oppskrifter er boka og ei inspirasjonskjelde for alle som er glad i å lage mat. Med "ET på kjøkkenet i Rogaland" kan yngre generasjonar vidareføre og utvikle Rogalands mattradisjonar. Rettane presenterast med oppskrifter og bilete. Me får eit gløtt inn i fortida, på råvarar og utstyr dei hadde då. Korleis maten blei laga og skikker knytta til mat. Boka er gjennomillustrert og fotograf Geir Egil Bergjord formidlar opplevingar og vekker minner. Bak boka står et breidt fagleg miljø; Rogaland Landbruksselskap, Gladmat, Rogaland Bondekvinnelag, Jærmuseet, Karmsund Folkemuseum, Dalane Folkemuseum og Ryfylke IKS.

 Produkter

Eks mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.